ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les intencions del Sevilla amb Rafa Mir

Per Blanquinegres · 05 Gener, 2024

El gran nom del mercat d’estiu al València CF va ser Rafa Mir. El murcià finalment no va tornar a Mestalla davant el bloqueig del Sevilla, tot i que el davanter no compta amb quasi minuts a l’equip sevillà.

A la Junta d’Accionistes, Layhoon va referir-se a l’intent de fitxatge de Rafa Mir i va declarar: “Era un jugador especial i Lim el coneixia. Vam aconseguir una aprovació especial per considerar-lo. Hem sigut capaços de satisfer les demandes del club. El Sevilla va decidir quedar-se’l en la plantilla i es va desvanèixer. Va ser alguna cosa especial en el pressupost. No estava dins del pressupost que ens podem permetre. Hem deixat de parlar d’això”.

La veritat és que el davanter murcià va estar molt prop de fitxar pel València, però  el conjunt andalús va impedir la seua eixida a la recta final del mercat de fitxatges davant les ofertes del València o del Milà, a pesar de la intenció del jugador d’eixir del club en busca de més oportunitats.

Segons informa Relevo, Miguel Ángel Corona ha demanat a l´entorn de Rafa Mir que tinguen paciència per a vore si alguna de les eixides (Cenk, Diakhaby o Paulista) ix cap avanat. Una opció ara mateix molt complicada ja que si finalment es genera algo de marge, la primera opció és reforçar l’extrem.

Per part del Sevilla, ara sí que tenen el fort convenciment i el desig de que Rafa Mir puga eixir en este mercat i aixina li ho han comunicat al jugador.