ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les intencions del local management en el mercat d’hivern

Per Blanquinegres · 27 Octubre, 2023

Malgrat la posició tranquil·la en la qual es troba l’equip en la classificació, la plantilla dirigida per Rubén Baraja necessita com el menjar fitxatges i reforços en el mercat d’hivern.

De moment, el tècnic “che” ha buscat mantindre la calma i la cautela en roda de premsa: “Hem de tindre equilibri i donar-li valor a guanyar, que a casa és fonamental i hem de ser sòlids i forts per a aconseguir l’objectiu. Hui l’equip ha entrat molt bé al partit, la gent ha vist que l’equip ha competit bé i és el que volem. La classificació és anecdòtica”, van ser les paraules de l’entrenador del València.

Sobre el mercat de fitxatges tampoc ha volgut pronunciar-se. En roda de premsa assegura que hi haurà molt temps per a parlar sobre això i que encara no és el moment.

No obstant això, segons ha informat el programa de ràdio Tribuna Deportiva, el missatge de l’entrenador al tècnic ha sigut clar i vol un futbolista de banda el mes de gener. Va ser un reforç que Peter Lim no va autoritzar. La direcció esportiva està d’acord amb Baraja, no obstant això encara desconeix completament les intencions que hi ha des de Singapur.

La direcció esportativa està d´acord amb esta situació i estes exigències. El local management tornarà a viatjar a Singapur en les pròximes setmanes per a prendre decisions sobre els punts més importants del futur valencianista. Encara que la data ni el pla de viatge encara no està decidit ni confirmat íntegrament, tal com ha informat SER Deportivos València la intenció del local management és la de viatjar a Singapur.

En un primer moment, la idea que té el club és de poder fer eixe viatge durant els compromisos de seleccions a mitat del mes de setembre.

Sobre la taula estaran assumptes importants com el pressupost per al mercat d’hivern, les intencions del club respecte a la represa de les obres del nou Mestalla o el nombre d’accions necessàries per a accedir a la junta.

Es tracta d’una reunió habitual i corrent en este moment de la temporada i torna a demostrar la poca independència que tenen els treballadors valencians ja que diverses vegades han de viatjar milers de quilòmetres per a prendre decisions des de Singapur.