ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les intencions de Baraja amb la porteria en la Copa del Rei

Per Blanquinegres · 31 Octubre, 2023

21 de maig de 2022. Eixe és l’últim dia que Jaume Doménech es va vestir de curt per a disputar un partit oficial amb el València. Des de llavors, un trencament del lligament creuat del seu genoll i, sobretot, un gran Mamardashvili, li ha llevat l’opció de defensar la porteria del conjunt valencianista. El dijous, davant el Logroñés, podria tornar a ser el defensor de l’arc che.

Jaume és un dels capitans de l’equip i és un dels jugadors que més temporades porta defensant la camiseta del València al costat de Gayà. En les últimes temporades ha sabut acceptar el rol de porter suplent i és una dels caps visibles més compromesos dins del vestuari.

Jaume va renovar la temporada passada fins al 30 de juny de 2025. L’últim partit que va jugar amb el València va ser l’última jornada de la temporada 21-22 davant el Celta a Mestalla. Eixe partit va acabar amb victòria valencianista però el resultat va ser intranscendent perquè el partit serà recordada per la protesta que va haver-hi fora de l’estadi durant la disputa del partit.

El porter d’Almenara ha defensat la porteria del València en la Copa del Rei en 30 ocasions. Va jugar i va guanyar la final de 2019 en el Villamarín davant el Barça, però no va estar en la de 2022 en La Cartuja davant el Betis.