Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les imatges que va utilitzar la FIFA per a validar el gol del Japó

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2022

És la jugada més polèmica del Mundial fins al moment. Espanya sencera no va donar crèdit a que es donara validesa al 2-1 del Japó obra de Nakata. Després de diversos minuts a la sala VOR el col·legiat finalment va concedir el punt com a general.

La validesa d’este gol ha suposat que Espanya passara com a segona del seu grup i s’enfrontarà al Marroc en huitens de final i a més ha deixat a Alemanya per segona vegada consecutiva fora del Mundial a les primera de canvi.

La realització televisiva no va oferir en cap moment cap perspectiva en la qual es vera clarament que la pilota havia eixit del terreny de joc, però tampoc el contrari. A més, en televisió tampoc es va veure cap disseny 3D que ens permetera eixir de dubtes.

Durant el dia de hui la FIFA ha publicat un vídeo referent al segon gol del Japó en el qual es veu les imatges que van utilitzar per a prendre la decisió sobre si havia eixit la pilota. En les imatges no s’arriba a aprecierar que la pilota isca en cap moment, no obstant això tampoc són clares.