Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les imatges de Jose Luís Gayà en l’entrenament d’este matí

Per Alex Alfaro · 29 Novembre, 2022

Jose Luís Gayà ha entrenat este matí amb completa normalitat a les ordres de Gennaro Gattuso. El lateral esquerre de Pedreguer ha sigut el primer a arribar a Paterna i un dels últims que ha abandonat amb el seu cotxe particular les instal·lacions del club.

Este matí el futbolista ha realitzat tota la sessió de pilota amb l’equip. No obstant això, una vegada els seus companys estaven acabant l’entrenament, Gayà va continuar la seua sessió amb carrera contínua per a acabar d’estar preparat després d’una setmana de rehabilitació del turmell.

Una vegada acabada eixa carrera contínua, Gayà va marxar al gimnàs on al costat dels fisios va acabar la sessió de hui. El capità ja està a les ordres de Gattuso i confia en fer una gran segona volta per a poder ajudar al València a aconseguir bons objectius.

El València publica vídeos de Gayà

El València ha publicat a través de la seua pàgina web un vídeo en la qual es mostren detalls de l’entrenament. En ell es veu com el capità del València està en perfectes condicions i sense cap mena de molèsties. D’esta manera, s’han complit els terminis de recuperació que havien marcat els metges del València.

L’objectiu de Gattuso és tindre a tots els futbolistes preparats per al partit enfront del Vila-real. Durant el dia de hui, Diakhaby tampoc ha entrenat amb el grup.