La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les idees del València amb Yunus
,

Les idees del València amb Yunus

COMPARTIR

728-90

El jove jugador anglés de l’Acadèmia del València va meravellar a tot el món en el partit que enfrontava al València davant el Castelló. Yunus Musah va jugar els noranta minuts del partit i va ser un dels futbolistes més destacats superant jugadors rivals per banda.

Segons ha informat Superdeporte, el València planeja que Yunus Musah siga un futbolista més en els entrenaments del primer equip. Javi Gracia vol que el jove jugador anglés adquirisca els conceptes necessaris de l’equip per a poder evolucionar com a futbolista. A més, la intenció principal és que el jugador siga un dels futbolistes de l’Acadèmia del València que més minuts jugue amb el Mestalla en Segona Divisió B.

No obstant això, tant la cúpula directiva del València com Javi Gracia tenen clar que si Yunus continua a un gran nivell, podrà debutar i jugar minuts amb el València en competició oficial.

EL SEU CONTRACTE FINALITZA EN 2022

Ara mateix, Meriton Holdings no està preocupat sobre el futur de Yunus Musah, perquè consideren que tenen al jugador ben lligat. El migcampista anglés conclou el seu contracte en 2022, perquè el València el va fitxar quan era menor d’edat i no es podien ampliar més temporades.

No obstant això, el València té la capacitat de prolongar el seu contracte i la seua clàusula de rescissió de forma molt senzilla. A més, Yunus Musah ha manifestat la seua satisfacció i felicitat de jugar en el València, ja que “aposten pel talent jove”.

De totes maneres, el València estarà atent a la situació contractual de Yunus Musah, ja que el club de la Capital del Túria no vol un altre cas com el del migcampista de Foios, Ferran Torres.