ACTUALITAT

Les guerreres guanyen contra el Brasil

Per Alex Alfaro · 29 Juliol, 2021

Després de guanyar contra França, sens dubte de les seleccions favorites de la competició, Espanya torna a véncer enfront del Brasil per 27-23. Malgrat la poca esperança que hi havia en les guerreres pel fet que estava en el grup de la mort, el quadre nacional encadena 2 victòries de manera consecutiva i somia amb la passada de ronda.

No obstant això, el partit no va començar de la millor forma i els primers colps van arribar per part de les brasileres. A més, Espanya es trobava davant un autèntic mur en la porteria: Renata aconseguia desesperar a Espanya. I encara que la diferència tampoc era molt inflada, Espanya no va aconseguir reduir una distància de 2 o 3 gols durant tota la primera meitat. Però uns últims minuts de gran encert van deixar el xoc empatat a 13 al descans.

I ja en la segona part va arribar la avalancha hispànica. Amb una gran actuació de Nerea Pena i Silvia Navarro, Espanya es feia amb una victòria fonamental per a la supervivència en el torneig.

El pròxim rival serà Hongria, dissabte que ve a partir de les 5.30 del matí (hora peninsular).