ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les grans dades del València a nivell defensiu

Per Blanquinegres · 28 Novembre, 2023

El València CF ha aconseguit que el Camp de Mestalla siga un fortí en aquesta temporada de LaLiga EA Sports 23-24. Fet, que li ha portat a véncer en 4 dels 7 partits disputades com a local.

El València Club de Futbol és l’equip que més vegades (5) ha aconseguit deixar la porteria a zero en el seu estadi en el que portem de LaLiga, empatat amb el Reial Betis. A més, és el segon equip, per darrere del Reial Betis (2 punts) i igual que el Reial Madrid, que menys gols (3) li han encaixat en el seu camp. Sumat a això, el conjunt valencianista és un dels combinats que, en més ocasions, ha aconseguit el triomf (4) en el seu feu.

La gran faena defensiva ve acompanyat de la unió i el suport constant de l’afició que, sens dubte, està demostrant enormement el seu compromís amb l’equip.

El Camp de Mestalla es troba en el top 50 dels estadis amb més afluència d’aficionats en la present temporada, segons el llistat de la web especialitzada en futbol Transfermarkt. Una mitjana de 43.452 espectadors acudeix, cada partit, al centenari estadi valencianista.