La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les exigències d’Osasuna per a deixar eixir a Aridane
,

Les exigències d’Osasuna per a deixar eixir a Aridane

COMPARTIR
Hui Bordalás ha nomenat per primera vegada en roda de premsa el nom d’Aridane. Més concretament, ha dit que ha sigut un dels jugadors que ha valorat el club, no obstant això ha deixat molt clar que qui pren l’última decisió és el club. De totes maneres, l’operació continua sent molt complicada.

Traduint entre línies les paraules de Bordalás, Aridane és una petició expressa seua. Però el València, principalment per qüestions econòmiques prefereix a Álvaro González.

Segons ha informat durant el matí de hui el diari de Navarra, l’Osasuna estaria disposat a emprendre unes negociacions pel traspàs d’Aridane, però no a qualsevol preu.

L’Osasuna no negociarà per menys de 5 milions d’euros i únicament eixiria en el cas que l’Osasuna trobe un recanvi de garanties. La clàusula que té el jugador és de 12 milions d’euros, no obstant això en aquest cas Osasuna no li la demanarà.

Siga com siga, sembla que al València segueix sense haver-hi consens per al fitxatge. Els interessos de totes dues parts són clars, però a 15 de desembre segueix sense haver-hi central a València. Les jornades continuen passant i l’equip es troba en un constant risc de despenjar-se de la competició.