ACTUALITAT  EIXIDES  

Les exigències de Peter Lim que compliquen la cessió de Cömert

Per Eva Tortajada · 21 Juny, 2024

Fa uns dies es coneixien els interessos de Les Palmes i el Valladolid per Eray Cömert. El central vol eixir i estava a l’espera de que els canaris comfirmaren al seu entrenador perquè pugueren prendre una decisió, ja que és el club en el que més interés tenia el jugador.

No obstant això, les negociacions amb els dos equips s’han trobat amb un impediment. Segons han informat des de La Ser, els equips no estan disposats a complir les condicions marcades per Peter Lim.

El màxim accionista del València ha ordenat que no aprovarà l’operació si aquesta resulta deficitària per al club. Els de Mestalla han establert contacte amb l’UD Les Palmes i amb el Reial Valladolid per a traslladar als clubs que haurien de pagar el salari del jugador íntegrament, a més de la part corresponent de l’amortització del fitxatge.

Baraja ha deixat clar que no compta en Cömert i el jugador vol eixir a Les Palmes, però el club insular no ha acceptat la proposta del València, que parteix d’un salari fix de quasi un milió i mig d’euros més una bonificació que haurien d’abonar si Cömert juga 25 partits.

Des del club canari consideren que ja fan un esforç prou gran assumint el salari del jugador que arribarà per a ser titular. Per la seua banda, el Reial Valladolid encara no ha contestat a la proposta i l’eixida de Cömert encara haurà d’esperar un poc més.