ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les exigències de Nuno per a firmar pel València

Per Alex Alfaro · 06 Febrer, 2023

El València CF és un club en deriva tant esportivament com institucionalment. Prova d’això és la nova derrota que ha patit l’equip en el dia d’ahir a Montilivi i que deixa al club de Mestalla a un punt del descens amb un calendari lliguer molt complicat per davant en este mes de febrer.

El club, després de la roda de premsa de tancament de mercat, continua confiant en Voro per als pròxims partits però la realitat és que el de l’Alcúdia està totalment desbordat i la seua continuïtat en la banqueta fins a final de temporada la marcarà els resultats.

Les condicions de Nuno per a tornar

Tal com va avançar el Diario AS fa una setmana, que el retorn de Nuno Espirítu Santo al València era la prioritat màxima per al València C.F, encara que mentrestant el reemplaçament elegit per part de la direcció esportiva del València havia sigut Voro. Peter Lim és una persona que parla amb freqüència amb Nuno i per tant sap perfectament com és la situació del portugués, que va arribar a Aràbia signant un contracte de 5 milions d’euros fins al pròxim 2024.

Poc després d’arribar, Nuno va rebre la telefonada de l’Atlas de Mèxic i els propietaris saudites no li van deixar eixir i la situació no serà diferent en este de moment, tal com ha comptat el diari AS. Els cinc milions d’euros que separen al València i a Nuno són insalvables i Voro s’asseurà en la banqueta enfront de l’Athletic.