ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja avaluarà la planificació de la plantilla abans de decidir la seua renovació amb el València

Per Mauro Pérez · 24 Maig, 2024

L’entrenador del València CF, Rubén Baraja, qui acaba contracte en 2025, vol analitzar la planificació de la plantilla abans de prendre una decisió sobre la renovació del seu contracte amb el club. Este anàlisi serà fonamental per a determinar el seu futur en l’equip.

Baraja té previst reunir-se amb la presidenta del club, Lay Hoon, i amb el director esportiu, Miguel Ángel Corona, una vegada conclosa la temporada de LaLiga. En esta reunió es discutiran els plans de fitxatges, eixides i l’estructura de l’equip per a la pròxima temporada. La incertesa sobre la seua renovació es resoldrà quan Baraja tinga una visió clara del futur de la plantilla. És per això, que l’entrenador busca obtindre una visió clara del projecte esportiu del València CF i assegurar-se que les decisions se alineen amb les seues expectatives i objectius.

A més, Baraja té la intenció de parlar individualment amb cada jugador del València CF abans que comencen les vacances d’estiu. L’objectiu d’aquestes converses és comunicar-los el seu rol i expectatives per a la pròxima temporada, així com escoltar les seues inquietuds i propostes, amb la condició de millorar tots junts i buscar aconseguir una plaça a Europa la temporada que ve.