Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les exigències de Baraja a Peter Lim en la roda de premsa prèvia al debut lliguer

Per Manel Rumbau · 10 Agost, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa en la prèvia del partit de demà davant el Sevilla FC. Serà el debut lliguer del València en LaLiga EA Sports 23-24.

Situació crítica en el mercat

Jo crec que ja vaig expressar que era una situació que no s’havia de normalitzar. Tinc comunicació amb la gent del club que treballa en les entrades i que es comunica amb la propietat. Crec que la gent que treballa a València està trobant les millors solucions perquè l’equip es reforçe. Quan estic a la prèvia d’un partit de futbol, no vaig a gastar energia en una situació que no té res a veure ara.

El mercat és el que és. Hem de centrar-nos en la competició, en el partit de demà. Crec que estem treballant en els passos per tal que arriben esforços. La gent vol veure ara al seu València. Vol veure com debuta a Sevilla.

Pensa dimitir en cas de no arribar fitxatges?

Queda molt mercat per davant. Hi ha que tindre paciència. Quan acabe, ja hi haurà temps de fer valoracions. Jo estic en el millor lloc que mai havera pogut imaginar. Crec que amb això t’ho explique. Estic content d’anar a competir a Sevilla com a entrenador del València. No pense en altra cosa.

Parlar amb Peter Lim

Podem estar parlant d’aquest tipus de coses tots els dies. Li diria (a Lim) que l’equip necessita reforços i crec que ell també ho entendria. Estic convençut que el propietari també coneix les necessitats de l’equip.