La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les entrades per al València – Madrid eixiran durant el dia de demà
,

Les entrades per al València – Madrid eixiran durant el dia de demà

COMPARTIR

728-90

Partidaç el que albergarà l’estadi de Mestalla durant la setmana vinent. A fala d’una setmana per al xoc, el València és un dels líders de la competició al costat de Sevilla, Barcelona, Atlètic de Madrid i Mallorca. Per això, és complicat que el valencianisme no s’il·lusione amb el xoc. I encara que no s’hagen esgotat les entrades en cap dels partits, el valencianisme haurà de ser ràpid per a fer-se amb alguna de les 20000 entrades disponibles.

Els tiquets estaran disponibles en la pàgina web a partir del dia de demà i el procediment serà exactament el mateix que la resta de partits. El primer torn serà per als abonats de l’opció 1 i 2. Posteriorment s’habilitarà el torn per als abonaments de l’opció 3 i l’afició general.

No obstant això, sí que hi haurà un canvi fonamental. I és que els abonats podran retirar una segona entrada amb un descompte alt. A diferència del que ocorria abans, que la segona entrada tenia preu de públic general. Estarem atents per a veure si s’esgotaran les entrades i tindrem a 20000 goles fent costat a l’equip enfront del totpoderós Reial Madrid.