La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les entrades per al València – Eibar costen entre 15 i 60 euros
,

Les entrades per al València – Eibar costen entre 15 i 60 euros

COMPARTIR

728-90

El València ja ha fet oficial els preus de venda de les entrades per al València – Eibar. L’equip de Voro, ja salvat després de la derrota d’ahir del Valladolid, s’enfronta a un Eibar ressuscitat que vol arribar amb vida a l’última jornada de Lliga, tot i que ho té pràcticament impossible per a continuar una temporada més a primera divisió.

Oportunitat per a expressar-se

El partit, més enllà del resultat, serà una prova per a veure com reben els 5.000 aficionats que entraran a Mestalla a l’equip i a Meriton Holdings. Anil Murthy, com a president del club, estarà present, i els valencianistes tindran l’oportunitat d’expressar-se davant la situació que travessa el club.

Preus de venda

Així, els preus de venda oscil.len entre els 15 i els 60 euros i són estos:

Han eixit entrades tant per a abonats com per al públic en general, però s’espera que amb les dos primeres tandes ja s’esgoten. Els abonats que escolliren l’opció 1 tenen tot el dia de hui per a traure la seua entrada, mentres que els que escolliren l’opció 2 han d’esperar fins a les 0:30 de la matinada i que hi haja sort.

Convida a l’optimisme

Mestalla tornarà a comptar amb públic. La imatge no serà espectacular, ja que es tracta d’un estadi amb capacitat per a prop de 50.000 persones i tan sols aniran 5.000, però és un pas cap a l’anhelada normalitat, que convida a l’optimisme de cara a la temporada següent, on tant de bo es puga omplir Mestalla com els anys anteriors.