ACTUALITAT  

Les entrades disponibles per al partit de Copa contra el Celta

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2024

El València ha enganxat a la seua afició aquesta temporada. No hi ha més que veure la mitjana d’espectadors que acudeixen a Mestalla cada cap de setmana per a comprovar que aquest grup de joves que dirigeix Baraja han entrat en el cor del valencianisme. L’afició s’ha identificat amb aquesta plantilla a pesar que Meriton continua negant qualsevol tipus d’inversió per a reforçar la plantilla amb algun fitxatge.

La primera bona notícia ha arribat aquest matí quan el València ha posat a la venda les entrades per a l’afició visitant contra l’Atlètic de Madrid. En sol 20 minutos s’han esgotat totes les 400 entrades que havien disponibles.

Mentrestant, Mestalla es prepara per a viure una altra nit màgica de Copa contra el Celta de Vigo. Encara hi ha opcions populars i a preus assequibles des de 25 euros en el sector gol xicotet alt fins a les més cares en tribuna central.

En total, queden aproximadadament 2000 entrades a la venda. A pesar que l’horari no és el millor del món (20.00) i és dia laborable, des del club són optimistes a repetir una altra gran imatge com porta ocorrent durant tota la temporada.