+  PRIMER EQUIP  

Les dos últimes participacions en la Europa League van acabar en semifinals

Per Pere Alapont · 11 Desembre, 2015

Les dos últimes edicions de la UEFA Europa League que ha disputat el València -la 2011/2012 i la 2013/2014- van finalitzar per al conjunt de Mestalla amb la competició ben avançada, a les semifinals.

En l’edició més recent, l’equip aleshores entrenat per Pizzi va fregar amb els dits la final del campionat, i només un gol del Sevilla a Mestalla al temps de descompte que tot valencianista recordarà va evitar que així fóra.

En la campanya 2011/2012, els blanquinegres també van arribar a semifinals, però un Atlètic de Madrid molt superior va tancar l’eliminatòria amb un parcial de 5 a 2. El conjunt madrileny, com el Sevilla més tard, acabaria proclamant-se campió.

Ara els homes entrenats per Gary Neville tenen l’oportunitat, després d’haver sigut eliminats de la màxima competició europea, d’enfrontar-se a esquadres de gran nivell del futbol europeu i la desmoralització després de la recent eliminació ha de quedar apartada prompte per a tractar de fer el millor paper possible a la segona competició més important de clubs del continent.