Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les dos renovacions que ha de fer el València en menys d’un any

Per Manel Rumbau · 06 Septembre, 2023

Una vegada acabat el mercat de fitxatges, el València es centra ara en l’esportiu després de completar una de les pitjors finestres del llarg historial de Mertion a la capital del Túria. No obstant això, el cert és que el club de Mestalla no ha de perdre de vista tampoc a aquells jugadors que acaben contracte pròximament. Concretament, els jugadors que ho fan en 2024 i, sobretot, en 2025.

En el cas dels jugadors que acaben en juny de 2024 (Paulista, Jaume, Rivero), el València ha treballat durant gran part del temps una eixida de Gabriel Paulista, ja que el brasiler és la segona fitxa més elevada de l’equip després de Gayà. Tot i això, no es descarta que el “5” acabe renovant a la baixa per tal de continuar la seua carrera esportiva a Mestalla.

L’importància dels contractes 2025: Mosquera i Jesús Vázquez

A diferència dels jugadors que acaben contracte en 2024, la situació canvia amb els que ho fan en 2025. Així mateix, el marge de temps que té el València per tal de prendre decisions respecte a aquests jugadors és ara. En cas de no fer-ho, el club de Mestalla patirà la mateixa situació que amb jugadors com Carlos Soler. Si no s’acorda una renovació abans del temps establert, Cristhian Mosquera i Jesús Vázquez es convertiran en una “ganga” de mercat, pel que el València ha de moure’s ja.

Temps hi ha, però la situació començarà a ser asfixiant amb el pas dels mesos al tractar-se de dos jugadors joves, amb molta projecció i importants per al club hui en dia. Bona prova d’açò últim han sigut les ofertes que ja han tingut ambdós per a eixir del València tot i no arribar encara a aquesta situació. D’aquesta forma, Mosquera ha comptat amb propostes d’Itàlia i Jesús d’Anglaterra i la mateixa LaLiga.