Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les dos opcions de futur immediat que té Yunus

Per Manel Rumbau · 20 Juliol, 2023

La temporada 2022-23 no ha sigut la més destacada de Yunus Musah des que va debutar amb el primer equip del València. I és que el seu rendiment, com també el de gran part de la plantilla, ha estat condicionat per la delicada situació que ha viscut el club de Mestalla en la seua lluita per continuar a la màxima categoria del futbol espanyol.

Lluny d’açò, la situació actual de Yunus Musah al València només té dues eixides viables. La primera, com bé coneixem des de fa setmanes, és emprendre una nova aventura a la Serie A de la mà de l’AC Milan. La segona, encara que siga la més remota, és quedar-se a València.

Segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, ahir es van reprendre les converses entre el conjunt llombard i el València amb l’objectiu de poder arribar a un acord. Tot i això, malgrat que els italians hagen pujat les bonificacions de l’operació, el club de Mestalla continua mostrant-se inflexible amb els 25 milions als quals ha d’arribar l’operació.

Tret de sorpresa, el nord-americà no estarà a la gira del Milan pels Estats Units, objectiu que s’havia marcat l’equip transalpí. Tot i que el València vulga donar-li sortida, Baraja l’ha convocat per formar part de l’expedició a l’estada de pretemporada a Suïssa.

Per tant, la situació actual de Yunus és la següent: venda exprés o pretemporada a Suïssa amb el seu equip.