ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les dos ofertes que ha rebut Peter Lim

Per Blanquinegres · 16 Febrer, 2023

Cada dia que passa la venda de les accions per part de Peter Lim està més a prop. El valencianisme en la seua majoria, des de la temporada passada, va deixar molt clar que sota cap cas volien que Peter Lim estiguera més temps prop del club de la seua vida.

Però si alguna cosa té molt clar Peter Lim és que per molt mal que faça les coses sempre hi haurà gent disposada a pagar. El València és un actiu que importa a molts milers de persones i que per tant té un valor incalculable.

I per això mateix continuen havent-hi persones que durant tots estos últims anys ha tractat de presentar diferents ofertes a Peter Lim. Va ser molt conegut per exemple l’interés d’un grup d’empresaris valencians va presentar una oferta a més de l’expresident del València, Manuel Llorente.

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, Lay Hoon s’ha assegut amb persones molt rellevants que tenien l’objectiu de presentar una oferta al màxim accionista. És més, una de les ofertes va ser presentat per un dirigent important del futbol espanyol que va traslladar l’interés d’un conegut seu. 

En els últims dos mesos han hagut dos ofertes rellevants i de persones serioses que podien fer una oferta en ferm a l’actual màxim accionista del València.