ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les disculpes de Yunus Musah per les seues paraules sobre l’afició del València

Per Marc Santiago · 21 Juny, 2023

El jove futbolista nord-americà del València, Yunus Musah, ha sigut protagonista en les últimes hores d’una polèmica relacionada amb l’afició valencianista i el tema del racisme. Ahir, el periòdic britànic The Guardian, publicava una entrevista al jugador nascut a Nova York on li preguntaven sobre el cas de racisme que va patir Vinicius Jr fa unes setmanes a Mestalla al que Musah va contestar d’una manera que donava a entendre que l’afició valencianista efectivament sí que era racista.

De seguida, totes les xarxes socials s’inundaren amb aquestes declaracions, provocant el cabreig dels aficionats, qui ja estaven un poc decebuts amb el jugador pel seu mal rendiment aquest tram final de la temporada i qui consideren que les paraules del jugador han fet més gran la ferida que havia patit el valencianisme últimament a causa del judici mediàtic. El jugador ahir a la vesprada va emetre un comunicat on demanava disculpes, al·legant que s’havien malinterpretat les seues paraules.

A més, segons el company Paco Polit, al club tampoc han agradat gens aquestes declaracions i li haurien pegat un toc d’atenció. Aquesta entrevista la va fer mentre estava concentrat amb la seua selecció nacional. El València considera innecessari tot el rebombori que ha muntat amb aquestes declaracions i el jugador estaria realment fotut per tota la repercussió que han tingut les seues paraules.

La veritat és que era el que li faltava a Yunus, qui amb aquestes paraules contra l’afició culmina una temporada per a oblidar. El jugador ha demostrat que la pressió li pot i l’afecta a la seua manera de jugar. Si abans ja tenia complicat quedar-se en el València, ara té peu i mig fora.