Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

Les dificultats que compliquen el fitxatge de Rafa Mir

Per Eva Tortajada · 28 Juny, 2024

L’operació de Rafa Mir continua trobant-se amb diferents dificultats que endarrereixen la seua eixida del Sevilla i la seua incorporació a les files de Rubén Baraja. Aquestes dificultats no impossibiliten el fitxatge, però entorpeixen el treball del València en el mercat.

Tal com ho conten a Plaza Deportiva, el primer dels problemes és arribar a un acord amb el mateix jugador. La seua fitxa en el Sevilla està prop dels 2,4 milions per temporada, per la qual cosa el jugador hauria de rebaixar-se significativament el salari si vol jugar al València. En cas que el club de Mestalla no oferira una contraprestació en forma de contracte de llarga duració, aquesta rebaixa de salari podria ser un punt d’inflexió en l’operació.

A més a més, després l’equip ha de negociar altra vegada amb el Sevilla. El club andalús vol desfer-se del davanter sí o sí i, malgrat estar disposats a seure de nou amb el València, aquesta situació suposa un altre problema.

En cas que aquesta situació no trobe fàcil resolució, el club sevillista podria acomiadar a diversos jugadors en setembre. Per al València no seria una mala opció fitxar a Mir com a agent lliure, però el problema resideix en els desitjos del propi jugador, que vol resoldre el seu futur ràpidament. També seria un inconvenient per a Baraja, que vol comptar amb el jugador de cara a pretemporada.

En cas que aquesta negociació tornara a tindre una resolució com la de l’estiu passat o la del mercat de gener, el València no descartaria trobar un altre objectiu per a la davantera, malgrat els desitjos de Baraja.