Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les diferències entre Samu Castillejo i el València C.F

Per Alex Alfaro · 24 Agost, 2023

Amb l’eixida de Comert ja només quedaria Castillejo com a futbolista descartat que no accepta eixir a cap dels clubs que s’han interessat per ell. Cal no oblidar que encara que Castillejo no compta amb cap amortització -perquè va arribar lliure- té una elevada fitxa que també llastra el Joc net Financer. El jugador demana un milió d’euros per a anar-se amb la carta de llibertat i el València, de moment, no accepta.

Les negociacions entre club i jugador continuen igual. La seua eixida, per tant, no serà gens fàcil. Des del club de Mestalla, creuen que les converses estan sent molt difícils per part del jugador. Així mateix, a hores d’ara, Castillejo no vol jugar en Aràbia Saudita, de manera que el seu futur continua trobant-se en l’aire.

A l’eixida de l’entrenament de fa dos dies, el jugador ha deixat una declaració sobre el seu futur on afirma que “encara no ho tinc decidit, he de tancar primer amb el Valencia”. Amb açò pel mig, està més que clar que la seua rescissió de contracte tardarà més del previst.

Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, Castillejo ha rebutjat una oferta del València de 450 000 euros per a rescindir el seu contrato. El jugador demana una quantitat pròxima del milió d’euros i el club de Mestalla haurà de pujar eixa xifra.