Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les diferències entre el València i Rafa Mir

Per Blanquinegres · 20 Agost, 2023

El Sevilla ha respost al València en les últimes hores a l’oferta que va presentar l’entitat de Mestalla per a tractar d’una vegada per sempre fer-se amb els serveis de Rafa Mir.

Els che van informar el davanter que estan disposats a fer una part del pagament per la cessió que demana el Sevilla. Malgrat les conviccions de totes dos parts, hui dia el Sevilla es manté ferm, exigeix 2,6 milions d’euros de lloen fee més el pagament íntegre de la fitxa del jugador.

D’esta manera, el Sevilla ha rebutjat la proposta del València i el club de Mestalla haurà de pujar l’oferta. En aquest sentit, el València continua treballant en altres alternatives. El club de Mestalla té completament descartat pagar la totalitat de l’amortització.

És per això, el València busca alternatives i segones opcions.

Las diferències econòmiques

Tal com ha revelat el periodista Héctor Gómez, continuen havent-hi diferències entre Sevilla i el València, perquè el club de Mestalla ja té decidit que pagarà els 1.7 milions de salari net és a dir, 3.4 milions bruts.

No obstant això, tal com ha avançat el periodista Héctor Gómez, continua havent-hi una diferència d’un milió d’euros pel pagament de la cessió.

El club de Mestalla també té aparaulada una opció de compra entre 8 i 9 milions d’euros. Les diferències continuen estant ahí, i per això el València estudia altres opcions.