Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les diferències entre el Sevilla i el València per Rafa Mir

Per Alex Alfaro · 01 Agost, 2023

El València té a Rafa Mir com a objectiu principal per a reforçar la davantera la pròxima temporada. El davanter murcià no compta per a Mendilibar i tant el club de nervió com el jugador busquen una eixida que satisfaça a totes dos parts. Però l’entitat blanc-i-negra no és ni molt menys l’única que ha tantejat l’opció Rafa Mir.

El València, això sí, només podria plantejar-se aquest reforç com una cessió. El club sevillà està disposat a permetre l’eixida del futbolista en préstec però vol incloure una tarifa de préstec o una clàusula de compra, per a traure-li algun rendiment a l’operació.

Segons ha informat el portal Sin Ataduras, l’operació Rafa Mir és complexa a nivell econòmic. El Sevilla demana que el València pague el seu salari i l’amortització anual del jugador, una xifra total que estaria prop dels 5.2 milions d’euros, superior per exemple al salari d’Edinson Cavani, tal com ha informat el programa Sin Ataduras.

El València està lluïtant l’operació i no la dona per perduda malgrat les condicions que fica el Sevilla. Per exemple, ha oferit una cessió, en la que paga tot el salari, i es fixa una opció de compra opcional a la fi de la temporada. Les negociacions s’estan produint però el València està parat si no ixen jugadors.

El Sevilla no té cap necessitat de facilitat l’eixida del davanter a curt termini, més tenint en compte que el primer partit de la temporada és contra el València.