ACTUALITAT  

Mestalla, segon estadi amb major assistència en LaLiga EA Sports

Per Mauro Pérez · 30 Maig, 2024

Malgrat una temporada amb resultats discrets a casa, el València CF ha aconseguit mantindre un rendiment notable en l’Estadi de Mestalla, permetent-li aspirar a posicions europees fins a quasi el final de la temporada. Un factor clau ha sigut la impressionant assistència d’aficionats, convertint a Mestalla en el segon estadi amb major afluència d’espectadors en LaLiga EA Sports 23-24.

En termes de xifres,durant els 19 partits de LaLiga EA Sports 2023-24 jugats a Mestalla s’ha atret una mitjana de 43.640 valencianistes per partit, la qual cosa equival a un percentatge d’ocupació del 87,8%. En total, quasi un milió d’aficionats (872.801) han assistit als partits del València CF al llarg de la temporada.

Una fita significativa va ser el rècord d’assistència registrat en la jornada 27 de LaLiga EA Sports contra el Reial Madrid CF, amb 47.427 espectadors presents. Este rècord no es veia des del 26 de novembre de 2017, quan 47.794 aficionats van presenciar el partit contra l’FC Barcelona. 

Mestalla no sols ha destacat per la seua alta assistència en partits específics, sinó que també s’ha mantingut consistentment com el segon estadi amb major percentatge d’assistència en LaLiga EA Sports 23-24, només superat pel Reial Madrid amb un 92%. A més, es troba en el top 50 d’estadis amb més afluència d’aficionats a nivell global, segons Transfermarkt.