ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les crítiques de Mestalla a Gayà i la reacció del capità

Per Alex Alfaro · 14 Febrer, 2023

Els companys de Gol TV, canal de televisió a Espanya, han mostrat unes imatges en les quals es pot veure a José Luis Gayá dient-li a Mouctar Diakhaby, el seu company en defensa, que no anara a disculpar-se amb l’afició perquè “no estan”.

Tot això mentre l’afició del València entonava música de vent i alguns jugadors es quedaven demanant perdó a l’afició. Més concretament, en el vídeo es veu a Diakhaby i a Cömert demanar disculpes amb la mà.

Aquestes imatges han causat un fort moviment en les xarxes socials i els aficionats esperen i demanen una explicació del seu capità, no soles al respecte d’esta situació si no també perquè cal que parle i explique que està ocorreguent en el club. Gayà és un jugador al qual sempre han defensat i van agrair que es quedara i renovara malgrat la mala situació esportiva per la qual travessa actualment l’equip.

I no soles va acabar ahí la cosa. Els companys de Movistar + han publicat un reportatge de tota la nit de Mestalla en el que es veu les crítiques de l’estadi i la reacció de Jose Luís Gayà.