ACTUALITAT  

Rubén Baraja posa unes condicions per a la seua renovació amb el València CF

Per Mauro Pérez · 03 Juny, 2024

Rubén Baraja, actual entrenador del València CF, ha posat sobre la taula dues condicions fonamentals per a renovar el seu contracte amb el club. Baraja exigeix una clàusula d’eixida més accessible i la garantia d’un projecte esportiu més ambiciós per a continuar al capdavant de l’equip.

Actualment, la clàusula de rescissió de Baraja és de 5 milions d’euros, una xifra que el tècnic considera elevada i que busca reduir per a facilitar la seua eixida en cas que les circumstàncies canvien. A més, Baraja ha deixat clar que necessita  un projecte sòlid i competitiu que permeta al València CF aspirar a majors assoliments en la pròxima temporada, tal com ha informat el programa Sin Ataduras.

Aquestes condicions arriben en un moment crucial, ja que el club està a punt de llançar la campanya d’abonaments per a la temporada 24/25 i la continuïtat de Baraja es considera un element clau. La directiva del València CF, no ha rebut encara un senyal definitiu de Peter Lim, a donar el OK per a la renovació de Baraja.

L’entorn del València es troba en una situació d’expectativa, ja que la renovació de Baraja no sols garantiria l’estabilitat en la banqueta, sinó que també aconseguir un projecte esportiu ambiciós per a tornar a barallar per Europa.