ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les condicions de Vicente Moreno  per a entrenar al València

Per Blanquinegres · 10 Febrer, 2023

Peter Lim, com en totes les operacions del València C.F, tindrà l’última paraula referent al futur entrenador del València. Com venim informat al llarg dels últims dies, el crèdit se li ha acabat a Voro i el València signarà un nou entrenador en les pròximes hores. La decisió està presa i Voro no finalitzarà la temporada al capdavant de l’equip com així es va dir en l’última roda de premsa que va dur a terme Miguel Ángel Corona al costat de la presidenta Lay Hoon Chan.

Tal com ha informat Nacho Sanchís en el portal Relevo, Peter Lim tenia el ferm convenciment d’aguantar a Voro fins a final de temporada però la mala imatge de l’equip li han fet modificar la seua opinió. El pla inicial era que Voro estiguera fins a juny i en eixe moment tractar d’atacar i arribar a un acord amb Nuno perquè trencara la seua clàusula i vinguera a València, encara que fora necessari un desemborsament econòmic. A final de temporada, i amb un any de contracte per davant per a Nuno a Aràbia, la seua clàusula seria d’una quantitat pròxima als tres milions, una cosa molt més viable que els sis milions que cal pagar ara mateix.

 

Les condicions de Vicente Moreno

Vicente Moreno entrena en l’Al-Shabab. Tal com ha informat el periodista Nacho Sanchís, el  valencià podria eixir del seu club amb relativa facilitat i ja ha mantingut converses amb el club. Este mateix divendres està previst de nou una reunió, ja que Moreno no volia saber res fins que el seu equip jugara el seu partit este dijous. En els primers contactes, Moreno ha demanat al club che un contracte de 2 anys i mig, conscient de la dificultat de la situació i la necessitat de comptar amb un projecte a mig termini.