ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les condicions de Rubén Baraja per a renovar amb el València

Per Blanquinegres · 29 Febrer, 2024

Rubén Baraja ha tornat a insistir en les condicions que hauria de proporcionar el club per a ampliar el seu contracte. L’actual entrenador del València té signat fins al pròxim 30 de juny de 2025, però no tanca la porta a ampliar la seua relació.

En una entrevista per a ElLarguero, ha afirmat que “és un gran partit el d’aquest cap de setmana” i que estan preparant la setmana “amb les ganes de fer nosaltres les coses bé”. L’entrenador reconeix que “no és un partit més, que el València CF sempre fa bons partits a casa contra el Madrid”.

Sobre la seua arribada al club la passada temporada Baraja afirma que la possibilitat que li va donar el València “és el somni de qualsevol entrenador“. Reconeix que “era un risc que m’abellia prendre perquè creia tindre la capacitat per a tirar-lo avant” i admet que la temporada passada “va ser una molt dura”.

Sobre la marxa actual de l’equip, Baraja assegura que s’han marcat “un objectiu més alt” i nega que tinga por al fet que el propietari de club vaja a vendre a els nostres jugadors de la pedrera es vagen a anar prompte”, afirma l’entrenador per a afegir després que “qualsevol jugador jove sap que, si va a València, jugarà i això és un aparador per a molts”.

Del màxim accionista, Baraja reconeix que mai s’ha vist amb ell: “No conec personalment a Peter Lim”. En eixe sentit l’entrenador del València CF va evitar parlar de la seua renovació: “Crec que no és el moment adequat” i va afegir: “Encara queda un terç de temporada, estaré obert a parlar“. Afirma que vol que “l’ambició del club vaja del braç amb la meua pròpia”, i eixa és la seua condició.