Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les condicions de Rubén Baraja per a renovar al València

Per Blanquinegres · 01 Juny, 2023

El València ja ha pres una decisió sobre el futur de Rubén Baraja. Estem en un moment clau al València CF. Hem entrat en l’última setmana de competició i l’equip, a falta d’una jornada per al tancament del campionat, encara no està matemàticament salvat. El diumenge en el Benito Villamarín estarà en joc la permanència en Primera Divisió. Si puntua, no farà falta mirar cap a altres camps.

En aquest sentit, tal com ha informat la Cadena Cope, el València ha decidit que volen que Rubén Baraja siga l’entrenador de la pròxima temporada. El València CF està decidit a apostar per la continuïtat de Rubén Baraja al capdavant de l’equip. El tècnic val·lisoletà va arribar en un dels moments més delicats que es recorda en la història recent del club. Afonat en la taula, sense fitxatges en el mercat d’hivern i amb un vestuari molt colpejat en l’anímic

Els motius

En el València de València estàn segurs de que la millor opció per a la banqueta del València de cara a la pròxima temporada per les següentes raons

  1. Va agafar l’equip en un moment molt complicat
  2. L’estabilitat que ha portat a la parcel·la esportiva del club
  3. Ha servit de nexe d’unió entre l’afició i el vestuari
  4. L’aposta valent pels jugadors de la pedrera: Javi Guerra i Diego López

Algunes de les condicions de Rubén Baraja

El València CF té decidit oferir-li la renovació al València C.F però Baraja ha de dir moltes coses en eixa negociació. La primera pregunta que formularà Rubén Baraja, tal com ha informat SER Deportivos València, serà quin serà el projecte esportiu per a la pròxima temporada.

Abans de parlar de diners, d’anys de contracte i altre, Baraja vol saber com és el projecte que li oferirà el València. A més, exigirà que ell no siga el portaveu del club. Javier Solís haurà d’eixir en una compareixença de premsa a explicar quin és el projecte de la pròxima temporada. Tot això va per davant dels diners.