ACTUALITAT  

Baraja espera la crida del València per a renovar el seu contracte

Per Mauro Pérez · 30 Maig, 2024

L’entrenador del València CF, Rubén Baraja, ha demanat una extensió del seu contracte per dos anys addicionals. A més, ha sol·licitat una millora salarial i la garantia que no es desmantelle l’equip. Actualment, Baraja està esperant una resposta per part de la presidenta del club, Lay Hoon Chan, o del director esportiu, Miguel Ángel Corona, per a saber si les seues condicions seran acceptades i poder renovar el seu contracte.

Baraja ha jugat un paper crucial en la direcció de l’equip des de la seua arribada, i considera essencial mantindre l’estabilitat del planter per a continuar desenvolupant el seu projecte esportiu. La sol·licitud de no desmantellar l’equip reflecteix el seu desig de mantindre la cohesió i la competitivitat del València CF en les pròximes temporades. Això es deu al fet que Baraja cree fermament que la continuïtat i estabilitat de l’equip són fonamentals per a aspirar a millors resultats en el futur.

El futur de Rubén Baraja al València CF ara depén de la decisió de la directiva. Si les seues condicions són acceptades, això seria un pas important per a assegurar la continuïtat i estabilitat de l’equip, elements essencials per a aconseguir millors acompliments en la pròxima temporada. La directiva del club té la responsabilitat d’avaluar la petició de Baraja, per a realitzar la renovació.