+  PRIMER EQUIP  

Les circumstàncies van obligar a Nuno a canviar

Per Blanquinegres · 15 Desembre, 2014

Nuno va demostrar bona faceta de tècnic amb tots els canvis introduïts davant el Rayo. Canvi de dibuix tàctic, mitjapunta i extrems.

 

El tècnic blanquinegre arribava un poc qüestionat per les seus arts als últims partits on els seus no van aconseguir els millor resultats. Les restriccions van aparèixer a Nuno. A l’últim duel de Lliga davant el Rayo Vallecano (3-0), Nuno va tindre que fer, més que mai fins al moment, d’entrenador i el resultat va ser d’aprovat per bona gestió. Va comptar amb les absències de Parejo i Alcácer per sanció i va prescindir per primera volta en la temprada de Rodrigo Moreno. Davant esta situació, el tècnic portuguès va travessar per diverses tècniques.

Primerament va fer un canvi de dibuix tàctic. El dissabte a Mestalla, es recuperava el 4-2-3-1. Esta disposició, provocava la creació de la figura del mitjapunta. La responsabilitat va caure sobre l’argentí, Rodrigo de Paul. L’ex de Racing, cobrint l’absència de Parejo, va quallar un gran partit, repartint a l’hora de la creació de joc blanquinegre i va ajudar a tasques defensives sent un incordi per a la creació dels ‘franjirojos’.

L’altre canvi que va introduir Nuno a l’onze, va ser als extrems. Per primera volta a la temporada, sempre sense lesions o sancions, Rodrigo Moreno no va eixir des de l’inici. El seu lloc per l’esquerra el va ocupar, Pablo Piatti i per dreta, Sofiane Feghouli. Sorprenentment, les dos demarcacions més habituals per a l’hispà-brasiler, van vore cara a porteria, sent precisament els artífex del gols. L’algerià per partida doble i l’argentí fent l’altre.

Amb les bones actuacions i sobre tot el marcador, que ja s’havia perdut el costum, Nuno va vore superada amb escreix els problemes sorgits. De fet, per a la propera jornada no seria gens estrany vore a Nuno repetir plantejament, ja que amb l’expulsió d’André Gomes, Nuno, tornarà una setmana més a comptar sense la seua parella de més futbol als peus.