Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les cinc opciones de Corona per al “6”

Per Alejandro Fernandez · 05 Gener, 2023

El València no tenia intenció d’acudir al mercat hivernal per un jugador que reforce la posició de “6”, però la lesió de Nico González en el partit contra el Vila-real del passat 31 de desembre, va fer que el director esportiu del club, Miguel Ángel Corona, moguera fitxa per a portar a Mestalla a un futbolista que jugue per davant dels centrals.

El club s’està movent en aquest mercat hivernal i ja han sonat diversos noms que ocupen esta posició, però no hi ha res tancat amb cap club, ja que en el tema econòmic el València no pot fer front a gran cosa.

Els futbolistes que han sonat amb més força per a arribar a l’equip de Gattuso han sigut Demme i Bakayoko. Diego Demme és un jugador de 31 anys del Nàpols que no compta amb minuts en l’equip italià i podria eixir a la recerca de minuts. D’altra banda, Bakayoko també juga en la lliga italiana, en l’AC Milan cedit pel Chelsea, i podria arribar al club de Mestalla després de no tindre ni un minut aquesta temporada. El València ja va preguntar per ell a l’estiu però no va aconseguir tancar l’operació, i ara el Bolonya també està darrere d’ell.

Denis Zakaria, jugador de 26 anys que juga en el Chelsea cedit per la Juventus de Torí, també ha sonat per a incorporar-se al València, però últimament el jugador està comptant per a l’entrenador, i la seua eixida s’ha allunyat. També poden arribar al València, Santiago Comesaña, del Rayo Vallecano, i Mauro Arambarri, del Getafe, que finalitzen contracte al juny, i la seua eixida no seria tan elevada econòmicament. Arambarri ha estat en l’òrbita del València des de l’arribada de Bordalás al València.

El club valencianista contempla aquestes cinc opcions per a la posició de “6”, i espera poder resoldre com més prompte millor la incorporació perquè el València es juga al gener per què competirà la resta de la temporada, ja que el mes està carregat de partits de lliga, Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya.

 

 

 

 

Hola