ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les cinc baixes del València per al partit amb Osasuna

Per Sergio Botella · 09 Març, 2023

El València s’ha tornat a entrenar hui a la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar l’important partit davant Osasuna d’aquesta finalitat de setmana. En l’entrenament, s’ha pogut veure que Gayà i Nico estaran en perfectes condicions per a disputar el partit i per tant, estaran disponibles per a Baraja.

Un altre dels jugadors que s’ha deixat veure en la gespa ha sigut Edinson Cavani. L’uruguaià està intentant acurtar terminis en la seua recuperació per a poder ajudar a l’equip, però com ja ha dit Baraja més d’una vegada en roda de premsa, no forçarà al davanter i només anirà convocat si té opcions reals de ser titular. Per tant, tot sembla indicar que Cavani no estarà disponible per al partit davant Osasuna i haurà d’esperar al partit en el Metropolitano per a tornar al terreny de joc.

Per a la final d’aquest dissabte el València comptarà amb 4 baixes a més de la de Cavani. Jaume continua recuperant-se de la seua lesió de llarga duració i a ell se sumen els lesionats Paulista, Lato i Marcos André.

El València comença a recuperar efectius de cara a la lluita per a aconseguir la permanència. La volta del capità Gayà i de Nico per al cap de setmana serà una ajuda perquè Baraja puga tindre més opcions per a plantejar el partit.