ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les baixes del València per a enfrontar-se a l’Arosa

Per Javi Richart · 04 Desembre, 2023

El València s’enfronta aquest dimarts 5 de desembre a l’Arosa en el partit corresponent a la segona eliminatòria de la Copa del Rei. Rubén Baraja ha confirmat en roda de premsa les altes i les baixes per a aquest encontre, on farà moltes rotacions per donar oportunitats als jugadors que, normalment, no en tenen.

Ni André Almeida i Gayà arriben. Diego López està molt millor, però amb molt de dolor. Ell està jugant en una molèstia ahí, i l’acció prèvia a quan demanem el canvi rep un colp. Per això, la lesió es va accentuar. Té el llindar de dolor molt alt i és capaç de jugar. Però, en quant li donen un colp té més dificultats. No va a estar al partit de demà. Descansarà i a veure si està per a Getafe o no”, ha explicat el tècnic asturià.

La baixa d’André Almeida ja estava confirmada. A aquesta es sumava el dubte de Gayà, qui tampoc arriba. A més a més, la notícia és que li donarà descans a Diego López, qui ve amb les costelles trencades, i el colp a Girona li va accentuar la lesió.

D’altra banda, les bones notícies arriben amb la tornada d’Alberto Marí, qui entrarà en una convocatòria per primera vegada des que es va lesionar en pretemporada. Es preveu que Jesús Vázquez tinga l’oportunitat com a titular també després d’un temps aturat.