ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les baixes del València davant la Reial Societat

Per Javi Richart · 25 Septembre, 2023

Rubén Baraja recupera efectius després de l’encontre davant l’UD Almeria que va acabar en empat a 2. El València va acusar la curta plantilla i l’equip va acabar molt fatigat al Power Horse Stadium. En canvi, el conjunt blanquinegre no ha d’acusar cap baixa nova i, en principi, recupera a Gabriel Paulista per a la causa.

Les baixes confirmades per al pròxim partit de dimecres a Mestalla són Alberto Marí, Foulquier, Sergi Canós i Jesús Vázquez. A més a més, el tècnic asturià té en dubte a diversos jugadors com Roman Yaremchuk o Paulista, els quals es troben entre cotons, però segons les declaracions de Baraja estaran disponibles per a l’encontre davant els d’Imanol Alguacil.

Yaremchuk és un tema que va vindre amb un problema amb la selecció. Ha estat intentat entrenar, però continuava tenint molèsties. Pot ser que estiga per al dimecres. Però ell vol estar al 100% i no jugar al 90%. Quan estiga ha d’estar en les millors condicions, he parlat amb ell perquè estiga tranquil. Foulquier va just, però Paulista pot estar”va declarar Baraja després de l’encontre contra l’Almeria.

El València va acabar el partit de dissabte acusant la joventut de la plantilla i els curts recursos que té Baraja. Jugadors com Mosquera, Hugo Duro o Diego López van finalitzar amb fatigues musculars i rampes, però estaran disponibles per a dimecres, ja que tan sols han patit càrregues per la gran quantitat de minuts i l’esforç físic d’aquest inici de lliga.