ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les baixes de Rubén Baraja per a enfrontar-se al Girona

Per Alex Alfaro · 30 Novembre, 2023

El València continua amb el seu calendari de partits en la recta final de l’any i el pròxim compromís de lliga és contra el Girona el dissabte en Montilivi. Baraja necessita d’esforços extra per part de la plantilla per a fer front a un gran equip situat en la segona posició i que no perd des del 30 de setembre.

Per al partit, Baraja encara no sap amb quins jugadors podrà comptar per a afrontar aquest partit perquè alguns d’ells es troben amb molèsties o en el procés final de recuperació. El lateral esquerre i capità del València, José L. Gayà, ha sigut sotmés a una sèrie de proves per a conéixer l’abast dels dolors pels quals va haver de ser canviat el passat partit a Mestalla. Finalment, Gayà no té un trencament muscular i simplement té una sobrecàrrega en l’abductor i serà dubte per al partit. Segons ha informat Deportes COPE, Gayà continua al marge en el gimnàs i es complica la seua participació.

André Almeida és un altre dels jugadors que tampoc ha entrenat amb la resta de la plantilla en la sessió habitual de Rubén Baraja. El migcampista portugués no s’ha recuperat encara dels seus problemes d’esquena i ha treballat en el gimnàs al costat de Gayà.

Baraja ha necessitat de jugadors del València Mestalla per a poder dirigir l’entrenament amb una certa normalitat. Yarek Gasiorowski, Pablo Gozálbez i Rubén Iranzo han sigut els futbolistes anomenats per Baraja per a entrenar amb el primer equip de cara al partit contra el Girona, i podrien entrear en escena.