+  PRIMER EQUIP  

Les baixes d’André i Rodrigo obrin les portes del 4-4-2 a Eibar

Per Pere Alapont · 18 Desembre, 2014

La roja directa que va veure Rodrigo al partit de Copa contra el Rayo i la que va rebre uns dies abans el portugués André Gomes suposen per a Nuno Espírito Santo el no poder comptar a l’encontre del pròxim dissabte a Ipurúa amb dos de les seues peces habituals als onzes titulars.

Rodrigo ja va ser suplent a l’últim encontre de Lliga, cedint la seua posició a un Feghouli que feu un partit brillant i anotà dos gols. Si a eixa bona actuació es suma el baix moment de forma que ve arrossegant Rodrigo Moreno en Lliga, tot fa preveure que l’algerià tornaria a ser titular al partit davant l’Eibar. Amb la roja directa vista en l’encontre de Copa de dimarts aquesta suposició pren més força.

La baixa d’André Gomes, també per sanció, i el baix nivell oferit per un dels relleus per al mig del camp, Filipe Augusto, fan pensar que el dissabte a Ipurúa Nuno apostarà pel clàssic esquema 4-4-2. A més, la possibilitat d’eixir amb dos davanters com Negredo i Alcácer, combinació que al partit de Copa fou clau per a la remuntada, es veu amb bons ulls des de la banqueta.