ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les baixes continuen perjudicant al VCF

Per Vicent Burguete · 04 Febrer, 2023

El València Club de Futbol tractarà esta jornada 20 de tornar a sumar punts a un partit vital per a poder començar a revertir la crítica situació a la que està el club. Després de perdre i no deixar una bona imatge al partit disputat al Santiago Bernabeu este passat dijous davant Reial Madrid, els de Voro visiten un escenari prou complicat però que és una especialitat per al conjunt valencianista.

El VCF ha de tornar al camí dels tres punts per recuperar les sensacions i, per estadístiques, Montilivi és un dels seus llocs preferits. Els de Voro han guanyat les dues voltes que han visitat Girona (2017-18) (2019-20) a la primera divisió i és l’equip que més percentatge de victòries té front al Girona de tota la competició: els de Michel compten en un percentatge del 80% de derrotes front els valencians.

Malgrat les bones estadístiques, els partits es juguen a la gespa i este València no ha demostrat la fiabilitat necessària per a que l’afició i l’equip estiguen tranquils enfront dels números, per això preocupen molt les baixes per a disputar este partit.

Voro no podrà contar en Thierry, que està a la fase final de la seua recuperació, en Kluivert, que continua en problemes físics, ni en Nico González, que continua recuperant-se de la seua lesió. A més, Gabriel Paulista s’ha sumat a l’apartat de baixes després de la seua expulsió.

D’esta forma, el tècnic de l’Alcúdia tractarà d’aconseguir els seus primers tres punts a la banqueta valencianista per tractar d’allunyar a l’equip de la zona de descens.