ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les autoritats demanen no eixir de casa a la ciutat de València

Per Blanquinegres · 02 Novembre, 2023

El temporal de vent que colpeja la Comunitat Valenciana a causa de la borrasca Ciarán provoca hui nombroses incidències. A la província de València s’ha hagut de tancar el Port de Sagunt a causa del temporal marítim (l’Agència Estatal de Meteorologia adverteix que s’esperen ones de fins a 5 metres d’altura) i les fortíssimes ratxes registrades fins ara han obligat fins i tot a cancel·lar serveis ferroviaris i a desviar diversos vols que anaven a aterrar en l’aeroport de Manises.

Diferents autoritats recomanen no eixir de casa. I és que és hui quan un temporal de vent propiciat per la profunda Borrasca Ciarán colpeja de ple la Comunitat Valenciana, on les ratxes de vent estan superant els 100 quilòmetres per hora. Des de la matinada, de fet, el vent s’ha deixat sentir i s’ha empitjorat especialment a partir de primera hora de la vesprada

Les autoritats demanen a la ciutadania extremar les precaucions davant el temporal de vent que assota la Comunitat Valenciana i les fortíssimes ratxes de vent que es registren hui. El 112 planteja que el millor és no eixir de casa i, si cal fer-ho, caminar allunyat d’edificis en construcció o zones amb arbres o materials que puguen desprendre’s pel vent.