ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les alternatives de Baraja per a substituir a Canós

Per Alex Alfaro · 24 Gener, 2024

Sergi Canós estarà de baixa com a mínim entre dos i tres setmanes. Just en el moment en el qual millor rendiment estava donant i quan estava sumant molt a l’equip, una nova lesió torna a no permetre-li tindre regularitat.

A pesar que l’objectiu està més que aconseguit i la plantilla ni el club pensen en una permanència que és qüestió de setmanes que siga matemàtica, Baraja vol continuar traient el 100% de la plantilla per a tractar d’arribar el més lluny en lliga.

Mentre que no arriben fitxatges, Baraja ha de continuar donant-li voltes a la confecció de la plantilla per a aconseguir l’onze més competitiu possible. Amb una plantilla tan curta d’efectius les possibilitats són poques per a suplir la baixa de Sergi Canós.

D’una banda, existeix l’opció de desplaçar a Diego López a la banda i apostar per una davantera amb Hugo Duro i Yaremchuk. També existeix l’opció del doble lateral (Thierry i Foulquier) perquè Diego López puga acompanyar a Hugo Duro en la llança d’atac.

L’última alternativa per a Baraja i que sembla que serà un escenari que veurem en alguna segona part seria apostar per l’acadèmia: Pablo Gozálbez, Otorbi i Hugo González.