ACTUALITAT  

Les 4 jugades decisives que Undiano no va voler vore

Per Cristian Año · 22 Octubre, 2016

Undiano Mallenco, encarregat de dirigir en València-Barça, es va lluir en diverses ocasions que van perjudicar considerablement als de Cesare Prandelli. Un nefast arbitratge va ser còmplice del resultat de 2 gols a 3 on el València va perdre davant el conjunt català.

Començant pel primer gol del FC Barcelona, podem observar el primer error. El 0-1 no hauria d’haver pujat al marcador a causa del fora de joc existent de Luis Suarez, però Undiano i els seus assistents no ho van considerar així, i el gol va ser totalment legal:

error1

Posteriorment, cal parlar del penal del central del Barça a Rodrigo Moreno dins de l’àrea, on exageradament tomba al davanter del València. Però, sorprenentment, res havia passat per al navarrés:

error2

Minuts més tard, Undiano Mallenco es feia el boig i perdonava la segona targeta groga a Sergio Busquets després d’una dura entrada a l’argentí Enzo Pérez. Tan sols va ser falta…

error3

I per últim, ja en la segona meitat, passava per alt un altre penal més que clar de Mascherano a Mangala, on el central agafava al francés perquè no es poguera ni menejar, impedit completament el seu remat a porteria:

error4