ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les 15 penyes que se sumen a la manifestació del pròxim dissabte

Per Alex Alfaro · 07 Febrer, 2023

La protesta contra Meriton continua més activa que mai en el València CF. Després de la convocatòria del col·lectiu Libertad VCF en què animava el valencianisme a manifestar-se el pròxim dia 11 abans, durant i després del partit contra l’Athletic Club, ara, una quinzena de penyes més s’han unit a aquest esdeveniment.

Es tracta de les penyes valencianistes de Benicarló, Betxí, Blavets de Pinedo, Campanar, Xelva, Xulilla, Club 1919, Colla Blanc-i-negra, Collonuts, Gregorio Ruiz de Cofrents, Llamosí, Pirates Ché, Rat Penat de Barcelona, Ribesalbes i Titaigües que, en un comunicat conjunt, han volgut donar tot el suport.

En el comunicat , asseguren que secunden “sense fissures” les protestes contra Meriton Holdings i animen a la resta de penyes valencianistes a unir-se.

El comunicat contrasta amb el que aquest dilluns va emetre l’Associació del Xicotet Accionista en què, tot i que entenia la postura de qui volguera protestar, afirmava que no secundava la protesta i que entraria a l’estadi des del primer minut per a poder donar suport a l’equip.