L’errada arbitral en el Valladolid – Sevilla que beneficia al València

Per Alejandro Fernandez · 15 Maig, 2023

L’àrbitre Ortiz Arias va protagonitzar en la vesprada d’ahir un dels majors errors arbitrals de tota la temporada. L’error del col·legiat pot costar molt car al Reial Valladolid , fins i tot pot costar-li el descens a la Segona Divisió. L’amo del Valladolid, Ronaldo Nazario, va publicar un tuit queixant-se de l’actuació arbitral en el José Zorrilla

En un dels partits més importants de la temporada per al Reial Valladolid, amb l’objectiu de distanciar-se de la zona baixa que marca el Getafe, l’àrbitre principal va tindre un error greu. El Valladolid va traure un córner en els instants finals de la primera part, la pilota va eixir rebutjat, i Escudero va realitzar un tir espectacular que va acabar dins de la porteria sevillista. Ortiz Arias, l’arbitre principal, no va veure a Escudero i va xiular el final de la primera part abans que la pilota entrara.

En eixe moment els aficionats i els jugadors del Valladolid van passar de l’alegria a la tristesa i indignació amb el col·legiat i van començar a protestar. Tot no va quedar ací, un jugador del Valladolid va veure la targeta roja per les protestes. El partit va finalitzar amb victòria sevillista en el José Zorrilla per 0-3.

Aquest error arbitral d’Ortiz Arias va fer que el Valladolid no s’avançara en el marcador i que el Sevilla poguera emportar-se els 3 punts. El València es beneficia d’aquest greu error arbitral perquè és l’únic equip de la zona que lluita per la permanència que ha aconseguit la victòria en aquesta jornada de lliga. L’equip de Baraja avança al Valladolid en la classificació per 2 punts.