Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

L’equip torna als entrenaments pensant en Enzo i el Madrid

Per Pere Alapont · 29 Desembre, 2014

El València torna hui als entrenaments després dels dies de descans amb motiu de les festes nadalenques. L’equip s’exercitarà hui a les 17:30 de la vesprada amb la ment posada en el partit del pròxim diumenge davant el Reial Madrid a Mestalla.

Si Nuno no canvia el previst, els jugadors entrenaran tots els dies de la setmana exceptuant el dijous, dia d’any nou. Dimarts, dimecres i dissabte l’equip entrenarà a les 10 del matí i el divendres dia 2 la pràctica serà oberta al públic a partir de les 18 de la vesprada. Serà eixe un bon dia perquè, aprofitant les vacances escolars dels xiquets, les famílies valencianistes puguen veure de ben a prop els seus ídols.

Tal vegada un d’eixos jugadors siga l’argentí Enzo Pérez, el fitxatge del qual està allargant-se més del que es preveia a causa de la falta d’entesa entre el president del seu equip actual, el Benfica, i el propietari del València Club de Futbol, Peter Lim. L’arribada de l’internacional per Argentina, per tant, encara està en l’aire i per davant queda tot un més de mercat hivernal per a tractar d’arribar a un acord.