ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’equip, per fer a dos setmanes del debut de lliga

Per Gerard Gálvez · 30 Juliol, 2021

Falten 14 dies perquè el València de Bordalás s’estrene en lliga enfront del Getafe. Dues setmanes exactes en les quals sembla que l’equip que tindrà Bordalás canviarà poc o res del que té hui dia. El mercat es fa llarg i els fitxatges no poden arribar si el club no realitza alguna venda important, com Guedes. No obstant això, així té Bordalás a la seua plantilla de cara a la primera jornada.

Porteria

Bordalás ho té clar. Cillessen és el seu porter titular i estarà baix els pals de Mestalla si cap lesió li ho impedeix. Bordalás vol que siga el seu porter i Cillessen es vol quedar, malgrat que el club li donarà eixida si aconsegueix recuperar el que queda per amortitzar. La porteria està ben coberta.

Defensa

La part de darrere, amb l’arribada d’Alderete, sembla ser que ja està definida. Bordalás vol construir el seu equip des de la part defensiva i ja té als seus quatre homes titulars. Ells són Thierry Correia, Gabriel Paulista, Alderete i Gayà.

Centre del camp

La part menys definida de l’equip. Sense l’arribada d’un ‘6’, Bordalás compta amb Racic en el centre del camp. Soler no arribarà si Espanya avança en els JJOO i Wass sembla ser una eixida pròxima. Davant això, Bordalás no té més opció que apostar per Hugo Guillamón. També podria jugar Yunus, però sembla menys probable. La realitat és que Bordalás necessita diverses arribades.

També les necessita en les bandes, on Cheryshev i Jason són els únics jugadors específics en aquesta posició, mentre que el club els busca eixida als dos. Si Yunus arriba, podria partir des de la banda, però Bordalás no ho ha provat ací durant la pretemporada. L’entrenador necessita, mínim, dos fitxatges ací.

Davanters

Si Guedes no aconsegueix eixir del València, serà la parella de Maxi Gómez. El portugués i l’uruguaià són els davanters titulars de Bordalás, però Guedes ha d’eixir per a poder realitzar fitxatges. Per tant, Bordalás necessitaria més davanters per a poder competir. La realitat és que falten dues setmanes per a arrancar la lliga i Bordalás té a la plantilla sense definir.