ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’equip francés que s’ha interessat en Cömert

Per Alex Alfaro · 30 Juliol, 2023

El València va fer oficial fa unes setmanes que feia efectiva la compra de Cenk per 5 milions. Aquesta compra, deixava a la defensa del València amb quatre jugadors: Diakhaby, Paulista, Cömert i Cenk. A més, també hi ha jugadors del filial com Mosquera, Tárrega o Yarek que podrien tindre oportunitats. Açò ha fet que el central suís siga un dels descarts de Rubén Baraja per a la pròxima temporada.

Amb aquesta situació, el València estudia vendre a Cömert el preu que el club de Mestalla ha fixat per vendre al futbolista és de 3/4 milions d’euros.

El suís compta amb interessos de clubs alemanys com el Wolfsburgo i no veu amb mals ulls abandonar el club a la recerca de més minuts. A més, segons la citada font també hi han diferents clubs de la lliga turca interessats en el central, pero que no s’aproximen al preu de venda que ha fixat el València.

Si es dona aquesta eixida,  l’entitat valencianista compta amb Mosquera com a quart central, i a més, altres joves centrals de l’Acadèmia podrien alternar dinàmica de filial i de primer equip, com Tàrrega, Rubén Iranzo o Yarek.  Un altre central a tindre en compte era Facu, però el seu futur sembla estar lluny de València. El club i jugador buscaran una solució que segurament és una eixida aquest estiu.

Ara, segons ha informat el periodista Sébastien Denis, el Nantes ha mostrat interes i estudia la possibilitat d’incorporar a Eray Cömert després de que Girotto, jugador clau per a ells, eixira este mateix mercat.