+  ACADÈMIA GLOVAL  

Leo Coria, la nova perla de Paterna

Per Blanquinegres · 24 Abril, 2015

leo coira

Hui a Blanquinegres.com destaquem la figura d’una jove promesa que resideix dins l’Acadèmia GloVal des de fa uns mesos. Ell té 11 anys i milita a l’aleví B del VCF, és argentí i al seu país el tenen com el proper relleu del Pelusa o la Pulga. El seu nom és Leo Coria.

El VCF vol comptar amb la millor pedrera del món, i per arribar a tan alta cota, dins de la seua Acadèmia sap que s’ha de tindre als millors. Els màxims dirigents del VCF saben que l’entitat blanquinegra no és només un planter professional, amb bons jugadors, com la primera plantilla. La resta de categories inferiors també han d’estar formades per els millors jugadors possibles.

Ferhat, el talentós infantil d’origen turc, ja va ser noticia l’any passat quan el VCF va ser capaç de persuadir al jugador i el seu voltant per a formar part del l’Acadèmia del València CF. Ara, des de fa poc més d’un mes, l’entitat de Mestalla ha tornat a reforçar-se amb un gran talent dins dels alevins. Com hem dit abans, ell és Leo Coria.

El xicotet argentí d’onze anys ha arribat a València des d’el Reial Madrid. Este moviment, cap al VCF, va alçar una gran expectació al país d’origen del xiquet, ja que la seua història i els seus moviments son molt seguits a Argentina.

Leo va ser el fitxatge més jove que el Club blanc mai ha realitzat. Amb 7 anys va fitxar per el Club de la Capital d’Espanya, però des de la passada temporada, segons paraules del progenitor del xiquet, Leo havia perdut la motivació per acudir als entrenaments. Davant este desencanto del xiquet i els seu voltant, el VCF va buscar la forma de convèncer al jugador per enrolar-se en la dinàmica blanquinegra. Cal recordar que el VCF no va estar a soles dins d’esta batalla. Manchester City i Juventus també van tractar de portar al jovenet d’11 anys cap als seus equips.

Leo, arribat a Paterna va demostrar ser tota una estrela, per el soroll mediàtic arribat des d’Argentina, però, vistos els seus primers partits amb la camiseta blanquinegra s’ha demostrat el perquè. Al primer torneig internacional que va disputar fa unes setmanes, Leo va eixir com el màxim golejador del mateix i va deixar grans detalls malgrat la seua curta edat.

Ara el VCF, tractarà d’ajudar al jugador per deixar de ser una promesa, a passar a ser una realitat del món del futbol. Des de l’Acadèmia GloVal, es farà el màxim possible, aprofitant les condicions innates del xiquet, per fer de Leo Coria un nom al futbol internacional i que el València puga disfrutar d’ell per molts anys.