ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’entrenament del València amb dos noves baixes importants

Per Joan Marc García · 28 Desembre, 2023

El València segueix amb la seua preparació abans d’entrar en un mes de gener crucial amb una gran quantitat de partits. L’equip dirigit per Baraja jugarà quatre partits de lliga, Vila-real, Cadis, Athletic i Atlètic de Madrid, els setzens de la Copa del Rei contra el Cartagena, i uns possibles huitens i quarts de final.

L’equip de Baraja ja s´ha exercitat de cara a preparar el partit de LaLiga 23-24 davant el Vila-real CF del dimarts, 2 de gener, a les 21.30 hores, que es disputarà en el feu valencianista. Un entrenament en el que Baraja ha tingut dos absències inesperades i importants: Hugo Duro i Javi Guerra.

Els dos futbolistes estan passant per un procés gripal i no han estat disponibles per al Pipo, mentre que José Gayà sí que ha pogut estar present. Si no hi ha cap problema durant els pròxims dies, el capità estarà disponible per al primer partit del 2024 a Mestalla.

Per altra banda, André Almeida, que ja fa tres mesos que està apartat dels terrenys de joc, continua sense entrenar amb la resta dels seus companys i s’ha exercitat en solitari. Baraja ja va comentar que el portugués estava millorant, però tot depén de com es trobe el jugador.